Ελ Κααμπί: Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής του Μαροκινού επιθετικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ελ Κααμπί: Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής του Μαροκινού επιθετικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Την ώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Μαροκινός επιθετικός δεν αποκλείεται να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι εκ των υποψηφίων για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 (26.07 / 11.08.2024) με το Μαρόκο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται από Μέσα της πατρίδας του.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της χώρας «Filgoal», αναφέρει ότι ο τεχνικός της Κ23 Ταρίκ Σεκτιουί θα πάρει στην αποστολή έναν παίκτη άνω των 23 ετών και αυτός ίσως είναι ο επιθετικός των “ερυθρόλευκων”. Οι υπόλοιποι επιθετικοί είναι ο Ελ Νεσίρι της Σεβίλλης και ο Σοφιάν Ραχίμι της Αλ Αΐν.

Υπενθυμίζεται ότι το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου και στον όμιλο του Μαρόκου είναι η Αργεντινή, η οποία θα έχει στην αποστολή της τον συμπαίκτη του Ελ Κααμπί στους Πειραιώτες, Σαντιάγκο Έσε.

To άρθρο Ελ Κααμπί: Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο συμμετοχής του Μαροκινού επιθετικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .