Εργκίν Αταμάν: «Συμβουλεύω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να κλείσουν εισιτήρια για το Final 4 της Euroleague»

Εργκίν Αταμάν: «Συμβουλεύω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να κλείσουν εισιτήρια για το Final 4 της Euroleague»

Ο Εργκίν Αταμάν έχει θέσει υψηλούς στόχους στον Παναθηναϊκό και τους εξέφρασε, καλώντας τους οπαδούς της ομάδας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους για το Final-4 της Euroleague, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει για τον τίτλο.

Ο Εργκίν Αταμάν έδωσε το “παρών” στη συνέντευξη Τύπου για τη χορηγική συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την AKTOR, σχολίασε την “καυτή” ατμόσφαιρα που είχε το ΟΑΚΑ στο ματς με την Μπολόνια και… υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας, σπουδαία πράγματα στη Euroleague.

«Όλος ο κόσμος στην Ευρώπη μιλά για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και το πως κυριάρχησε στη Euroleague. Να δώσουμε συγχαρητήρια στο διοικητικό μας staff για αυτή την μεγάλη συνεργασία. Προσπαθούν να μας δώσουν τα πάντα, να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα. Οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες είναι πολύ σημαντικές. Καταλαβαίνουν την αξία του Παναθηναϊκού και ανοιγουν τον δρόμο στο να έρθουν και άλλες εταιρίες. Πολύ σύντομα θα έχουμε sold out σε όλα τα ματς. Να κλείσουν οι φίλαθλοι μας τα εισιτήρια για τα επόμενα ματς, για τα playoffs και ίσως για Final Four. Θα παλέψουμε για τον τίτλο της Euroleague», ήταν τα λόγια του προπονητή του Παναθηναϊκού.

To άρθρο Εργκίν Αταμάν: «Συμβουλεύω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να κλείσουν εισιτήρια για το Final 4 της Euroleague» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .