Μπαρτζώκας για κόψιμο Ράιτ: Η απόφαση πάρθηκε για λόγους αρχής, ήταν η πιο δύσκολη της δεύτερης θητείας μου

Μπαρτζώκας για κόψιμο Ράιτ: Η απόφαση πάρθηκε για λόγους αρχής, ήταν η πιο δύσκολη της δεύτερης θητείας μου

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην επιλογή του να κόψει τον Μόουζες Ράιτ από το ελληνικό ρόστερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε ότι αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της δεύτερης θητείας του στους Πειραιωτές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Φυσικά θέλαμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Κανείς δεν ήθελε να παίξει χωρίς κίνητρο απέναντι μας. Η ΑΕΚ, παρά τα προβλήματα που είχε το τελευταίο διάστημα, έχει παίκτες με ποιότητα και καλό προπονητή. Δεν ήρθαν εδώ για να γίνουν περίγελος, για αυτό και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλοί. Από εκεί και πέρα έχει σχέση και με τη δική μας προσπάθεια. Τώρα είμαστε στα playoffs, οποιοδήποτε λάθος σε αυτό το επίπεδο, πληρώνεται. Δεν μπορούμε να περπατάμε στο πρώτο ημίχρονο και να αναγκαστούμε να πιεστούμε και να εκνευριστούμε όλοι με την εμφάνισή μας. Νομίζω κανείς από τους παίκτες δεν είναι ευχαριστημένοι με την ατομική τους εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο”.

Για την απόφαση της λίστας των ξένων: “Υπάρχουν πολλές δύσκολες αποφάσεις, για αυτό πληρωνόμαστε καλά για να τις παίρνουμε. Η απόφαση για τον Ράιτ ήταν η πιο δύσκολη που έχω πάρει στη δεύτερη θητεία μου στον Ολυμπιακό, γιατί τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, γιατί μας άλλαξε την εικόνα. Αλλά αποφάσισα για λόγους αρχής να πάρω τους παίκτες που ξεκίνησαν τη χρονιά. Ο Μόουζες ήταν ο τελευταίος που ήρθε στην ομάδα, ούτως ή άλλως τον υπολογίζουμε για το Final Four. Όποιον και να έκοβα θα ήταν σωστό, όποιον και να έκοβα θα ήταν λάθος. Μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Τον Μόουζες τον αγαπώ σαν παίκτη και τον θαυμάζω. Μας έδωσε πολλά πράγματα και θα μας δώσει και άλλα”.

To άρθρο Μπαρτζώκας για κόψιμο Ράιτ: Η απόφαση πάρθηκε για λόγους αρχής, ήταν η πιο δύσκολη της δεύτερης θητείας μου δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .