Ξέσπασε ο Χρήστος Μπαφές: «Σας τυφλώνει το μίσος για τον Μπαρτζώκα και δεν σέβεστε τη μνήμη του Δερμάνη»

Ξέσπασε ο Χρήστος Μπαφές: «Σας τυφλώνει το μίσος για τον Μπαρτζώκα και δεν σέβεστε τη μνήμη του Δερμάνη»

Ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, ξέσπασε στα social media για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το περιστατικό με το λουλούδι στη μνήμη του φροντιστή του Παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάνη στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού άφησαν λουλούδια για τον Πάρη Δερμάνη στο ΟΑΚΑ, λίγες ημέρες μετά το θάνατό του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει το ίδιο σε δεύτερη φάση, γεγονός όμως που έφερε “βολές” εναντίον του και οδήγησε στο ξέσπασμα του Μπαφέ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού κατηγορήθηκε σε δημοσιεύματα και στα social media, για αρχική άρνηση να καταθέσει ένα λουλούδι και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, τον υπερασπίστηκε σε ανάρτησή του.

Η ανάρτηση Μπαφέ για Μπαρτζώκα

“Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες. Το μίσος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας.

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κόουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κόουτς Αταμαν.

Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε. Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει”.

 

To άρθρο Ξέσπασε ο Χρήστος Μπαφές: «Σας τυφλώνει το μίσος για τον Μπαρτζώκα και δεν σέβεστε τη μνήμη του Δερμάνη» δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .