Τελικός Conference League: Σύσκεψη στην OPAP Arena με συμμετοχή Ολυμπιακού και Φιορεντίνα

Τελικός Conference League: Σύσκεψη στην OPAP Arena με συμμετοχή Ολυμπιακού και Φιορεντίνα

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (15.05) στην OPAP Arena η πρώτη συνάντηση μεταξύ ανθρώπων Ολυμπιακού, Φιορεντίνα και κλιμακίου της UEFA, ενόψει του τελικού του Conference League.

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες του τελικού του Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στις 22:00 στην OPAP Arena, με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Κλιμάκιο της UEFA που βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες σε συνεργασία με εκπροσώπους της ΕΠΟ εκκίνησαν στο γήπεδο της ΑΕΚ τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ για όλα τα επιμέρους θέματα ενόψει της διεξαγωγής του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης.

Οι συναντήσεις πλέον θα είναι καθημερινές ενώ με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League την Κυριακή 19 Μαΐου, το γήπεδο θα παραδοθεί στην UEFA για να ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του τελικού του Conference League.

To άρθρο Τελικός Conference League: Σύσκεψη στην OPAP Arena με συμμετοχή Ολυμπιακού και Φιορεντίνα δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .